Carte blanche: Dism

Carte blanche
Vanavond hebben we een uur lang Dism te gast in de studio. Hij voorziet de tracklist van vanavond en licht zijn platenkeuze toe. Dism krijgt carte blanche en daarom zullen de uitzendingen waarin we de tracklist volledig uit handen geven, vanaf nu onder de noemer ‘carte blanche’ gaan. Dat is goed gevonden hé!

Het is intussen alweer drie jaar geleden dat hij te gast was, maar zijn vorige passage kan je nog steeds herbeluisteren op onze mixcloudpagina. Het thema van die uitzending was het landschap in de US, midden in de jaren ’70 tijdens de economische crisis en hoe dit zich vertaalde naar de muziek. Heavy stuff, maar het zware thema stond vaak in schril contrast met de positieve disco vibes. Liever de minimix van Dism zonder presentatie? Geen probleem, die vind je hier en heeft intussen meer dan 13000 luisterbeurten op de teller! 😮

Verder geven we nog als tip mee dat je Dism kan volgen op Instagram. De perfecte mix van disco classics, heerlijke soul en rare grooves. Zo vonden we er deze preview voor vanavond:

Tot vanavond, 21u00 op 106FM
Mind Warp – Carte blanche: Dism

XOXO
Toon, Ben en Bert