Minimix Pellegrino & Mystic Jungle

De zomer zit er helaas op, maar dat betekent ook dat we vanaf woensdag weer live op antenne gaan vanuit onze vertrouwde Scorpiostudio.

Pellegrino en Mystic Jungle startten in 2012 samen met Massimo Di Lena het label Early Sounds Recordings. Doorheen de jaren kwamen er straffe releases uit van onder andere Mystic Jungle Tribe, Nu Guinea, The Normalmen, Pellegrino,… die zowel in Mind Warp als in onze djsets regelmatig aan bod komen. We zijn dan ook bijzonder vereerd met… een mix van Pellegrino en Mystic Jungle!
Gisteren verscheen in Mixmag het artikel ‘Italian Pride: We met the new school of Italo Disco in Naples’ -> aanrader voor wie meer te weten wil komen over Early Sounds en de Napoli scene!

Onkruid: 150 jaar schouwburg
De schouwburg bestaat 150 jaar en dat wordt zaterdag gevierd! Bjeor draait plaatjes op de scene, Exalt sluit nadien aan op de Bondgenotenlaan. Alle info + RSVP vind je hier.

Mind Warp – iedere woensdag om 21u00 op 106FM of via

Bjeor & Exalt

De Geluidsarchitect: playlists zomerprogrammatie

Dinsdag 5 september 2017

Behind the Shadow Drops – Positive Shadow, Negative Light (Harmonic)

Poppy Ackroyd – Trains (Sketches)

Explosions in the Sky – Memorial (The Earth Is not a Cold Dead Place)

Motorpsycho – Ship of Fools (The Tower)

Mogwai – Don’t Believe the Fife (Every Country’s Sun)

Autobahn – The Moral Crossing (The Moral Crossing) (03/11/2017 uit)

Whispering Sons – White Noise (White Noise 7”)

Sextile – AVC (Albeit Living)

Snapped Ankles – I Want My Minutes Back (Come Play the Trees)

Isotope Soap – I Saved You from Jesus (Piñata Chaos EP)


Dinsdag 29 augustus 2017

Sternlumen – Neon Lakes (Nørrebro Nights)

Bardspec – Fire Tongue (Hydrogen)

Trans Am – Ship of the Imagination (California Hotel)

Oh Sees – Nite Expo (Orc)

Duds – Elastic Feel (Of a Nature or Degree)

Nordmann – Save the Twos (The Boiling Ground)

Sonic Youth – Theresa’s Sound-World (Dirty)

My Bloody Valentine – Soon (Loveless)

The Most Secret Method – Baggage (Get Lovely)

Xetas – The Jaws (The Tower)

Melt Downer – Back down for the People of the Past (Melt Downer)

MoE – Doll’s Eyes (Examination of the Eye of a Horse)


Dinsdag 22 augustus 2017

Nordmann – The King (The Boiling Ground)

BadBadNotGood & Colin Stetson – Confessions Pt II (IV)

Pontiak – Hidden Prettiness (Dialectic of Ignorance)

Agents in Panama – A Firestorm Waiting for a Spark

Papir – V.I (V)

Oh Sees – Animated Violence (Orc)

Really Red – Teaching You the Fear (Teaching You the Fear)

Drahla – Dog Collar Guillotine (Fictional Decision)

Tokyo Shoegazer – Just Alright (Crystallize)

Xetas – The Gaze (The Tower)

Vonnis – Chant du Cygne (Evil against Evil)


Dinsdag 15 augustus 2017

Josefin Öhrn & The Liberation – Sister Green Eyes (Mirage)

The Jesus & Mary Chain – Song for a Secret (Damage and Joy)

Slowdive – Star Roving (Slowdive)

Motorpsycho – The Bomb-Proff Roll and Beyond (Heavy Metal Fruit)

Smashing Pumpkins – Geek U.S.A. (Siamese Dream)

And You Will Know Us by the Trail of Dead – Will You Smile Again (Worlds Apart)

Teeth of the Sea – A.C.R.O.N.Y.M. (Your Mercury)

Whispering Sons – Insights (Endless Party)

Pop. 1280 – Pulse (Pulse EP)

Julian Cope – Fear Loves This Place (Jehovahkill)

Nick Cave & The Bad Seeds – Papa Won’t Leave You, Henry (Henry’s Dream)

Primus – Wynona’s Big Brown Beaver (Tales from the Punchbowl)


Dinsdag 8 augustus 2017

The For Carnation – A Tribute to (The For Carnation)

Wear Your Wounds – Fog (WYW)

Hey Colossus – In a Collision (The Guillotine)

All Them Witches – Bulls (Sleeping through the War)

Phoenician Drive – Two Coins for the Boatman (Two Coins)

Circle – Sick Child (Terminal)

We Stood like Kings – Night Owl (USA 1982)

Wailin Storms – Irene Garza (Sick City)

Melt Downer – Junkademy (Met Downer)

Faust – Lights Flicker (Fresh Air)


Dinsdag 1 augustus 2017

Bardspec – Bone (Hydrogen)

Circle – Terminal (Terminal)

Floating Points – Kelso Dunes (Reflections – Mojave Desert)

Peter Kernel & Their Wicked Orchestra – Supernatural Emperors (Peter Kernel & Their Wicked Orchestra EP)

The Myrrors – Somos La Resistencia (Hasta la Victoria)

We Stood like Kings – Machines (USA 1982)

Converge – Eve (I Can Tell You about Pain EP)

Chelsea Wolfe – Vex (Hiss Spun)

Couch Slut – Funeral Dyke (Contempt)

Afbeeldingsresultaat voor circle terminal

A-lijst Augustus 2017

De muziekredactie van Radio Scorpio knalt des zomers ook gewoon door, bewijs daarvan is een spiksplinternieuwe A-lijst: dé nummers van het ogenblik. Aarzel niet er in te duiken via de dag- en nachtplaylist van Radio Scorpio, en proef alvast voor via onderstaande links.

Afbeeldingsresultaat voor PRETTY GIRLS LIKE TRAP MUSICAfbeeldingsresultaat voor We Stood like Kings – Machines

2 Chainz – OG Kush Diet
All Them Witches – Bulls
Broken Social Scene – Protest Song
Chastity Belt – What the Hell
Chelsea Wolfe – Vex
Circle – Terminal
Converge – Eve
Cornelius – If You’re Here
Faust – Lights Flicker
Karen Gwyer – The Workers Are on Strike
Metro Boomin (Feat. Offset & Drake) – No Complaints
Moses Sumney – Doomed
Neinzer – Weiblich
Newworldaquarium – Chubby Knuckles
Oh Sees – The Static God
Oneohtrix Point Never – Leaving the Park
Peter Kernel & Their Wicked Orchestra – Supernatural Emperors
Phoenician Drive – Two Coins for the Boatman
Protomartyr – A Private Understanding
SOB X RBE – Lane Changing
Sufjan Stevens, Bryce Dessner, Nico Muhly and James McAlister – Mercury
Tyler, The Creator – Who Dat Boy
We Stood like Kings – Machines

Afbeeldingsresultaat voor oh sees orcAfbeeldingsresultaat voor Moses Sumney – DoomedAfbeeldingsresultaat voor Tyler, The Creator – Who Dat BoyGerelateerde afbeelding

Netlabel Day 2017

14 juli was het voor de derde keer ‘Netlabel Day‘: voor de versie van 2017 selecteerde netwaves een bloemlezing van 2003 tot nu, 2017, van klassiek tot krautrock en vice-versa;
dit zijn ‘essentials’ voor uw mp3-collectie van delikatessen uit de parallelle muziekwereld

release & download page

A-lijst Juni 2017

De A-lijst is Radio Scorpio’s muzikale selectie van het moment, toegediend via onze onnavolgbare nonstoplijst. Deze tracks staan momenteel in de hoogste rotatie. Klik op de nummers om ze te beluisteren!

Aphex Twin – London 03.06.17 B4
BRNS – Pious Platitudes
Crescent – Get Yourself Tidy
Drug – Lone Spacer
Ed Askew – Rivers Of Money
Elkhorn – The Black River
Fleet Foxes – Kept Woman
House And Land – The Day Is Past And Gone  
Ikonika – Do I Watch It Like a Cricket Match
J Hus (Feat. MoStack & MIST) – Fisherman
Laurel Halo – Moontalk
Melt Downer – Back down for the People of the Past
Nathan Fake – Providence
National, The – The System Only Dreams In Total Darkness
Nordmann – The King
Oneohtrix Point Never (Feat. Iggy Pop) – The Pure And The Damned
Parris – Flowering In Three’s 
Richard Dawson – Weaver
Shinichi Atobe – Regret
Terminals, The – To Be Lost
Vince Staples (Feat. Ty Dolla Sign) – Rain Come Down
Young Thug – On Fire