minimix Altered Soul Experiment + vrijkaarten Abondance

Sinds vorig jaar dropt het Berlijnse label Altered Soul Experiment met regelmaat van de klok mixtapes. En dat mag je letterlijk nemen: mixes op cassettes! Van obscure boogie over disco tot soulrariteiten, voorzien van knap artwork, gemixt door dj’s als Volcov, Ge-ology, Marcellus Pittman, Red Gregg…
Dat de heren van Altered Soul Experiment zelf ook een aardig potje kunnen mixen, kan je vrijdag zelf aan de lijve ondervinden want dan spelen Amila en Sanctuary op Abondance, in Het Bos – Antwerpen. Alle info, RSVP en links naar muziek vind je hier.

Wie niet kan wachten tot dan: vanavond laten we een minimix van Altered Soul Experiment op je los en strooien we kwistig vrijkaarten in het rond. 21u00 op 106FM (regio Leuven) of via radioscorpio.be