Interview Newmoon + vrijkaarten

NewmoonDeze week heb je nog een extra reden om op vrijdagavond af te stemmen op Radio Scorpio. We hebben bij Signaal/Ruis namelijk Newmoon op bezoek voor een gezellige babbel naar aanleiding van hun knappe debuutalbum “Space”. Een plaat die bij elke beluistering meer prijstgeeft van zijn kwaliteiten. Want dankzij hun wall of sound met de ijle shoegaze-gezangen duik je immers regelrecht in hun wijdse universum van nostalie en melancholie.

Als leuke extra mogen we dankzij de AB ook enkele duotickets weggeven voor hun releaseshow op zaterdag 10 december. Het voorprogramma is voor Whispering Sons, dus eigenlijk geen reden om niet te gaan.

Tune in: vrijdag 24 november, 20u op Radio Scorpio!

________________

Signaal/Ruis probeert een brug te leggen tussen breekbare en rudimentaire gitaarmuziek, een “All Things Indie”-radioshow op Radio Scorpio 106 FM. Elke vrijdag van 20u tot 21u. En online te herbeluisteren via Mixcloud ==> http://www.mixcloud.com/SignaalRuis.

www.facebook.com/SignaalRuis
twitter.com/SignaalRuis