7 jaar Mind Warp: ClubSTUK met Robert Bergman b2b Nosedrip

Hip hip! Hoera! Nu zaterdag vieren we 7 jaar Mind Warp tijdens ClubSTUK.

Nosedrip draait er back 2 back met Robert Bergman!

Overdag helpt Nosedrip je verder in de platenzaak Music Mania, ’s nachts draait hij platen of surft hij naar de donkerste krochten van het internet op zoek naar nieuwe (oude?) muziek. Verder is er nog zijn radiostation stroom.tv, brengt hij platen uit op het label Stroom en je kan hem geregeld horen bij Red Light Radio of tijdens zijn maandelijkse show bij NTS. Je bent vermoedelijk één van zijn 30.000 mixcloudvolgers.
Eveneens een Red Light Radio regular: Robert Bergman. Hij werkte lange tijd bij Rush Hour, was resident bij Trouw en doet dat nu netjes over bij De School. Naast diggen breng hij ook platen uit op labels als L.I.E.S., BAKK en Dekmantel.
Tijdens ClubSTUK draaien beide heren een back 2 back set. Dat wij hier naar uitkijken, is een understatement.

Mocht je nog geen kaarten hebben gekocht: We geven vanavond nog enkele vrijkaartjes weg -> 21u00 via 106FM of radioscorpio.be

RSVP en meer info vind je hier.

XOXO Mind Warp