Vrijkaarten Preoccupations (Botanique)

Vrijdag 04 november geven we bij Signaal/Ruis vrijkaarten weg voor Preoccupations. Moeten we hen nog voorstellen? Misschien wel, maar als we vertellen dat deze Canadezen vroeger door het leven gingen als Viet Cong dan zal er zeker al wel een belletje rinkelen. De band toerde de voorbije 2 jaar zowat onophoudelijk met hun geweldige debuutplaat. Ondertussen worstelden ze, na enige kritiek, met hun bandnaam en men verkoos verder te gaan onder de naam Preoccupations. Met een sterke nieuwe plaat komen ze nu terug naar de Botanique op 12 november. Ditmaal niet meer in de Witloofbar maar in de Orangerie.

Luisteren dus, vrijdag 04/11, 8pm op Radio Scorpio.

Meer info hier: Website Botanique

 

 

________________

Signaal/Ruis probeert een brug te leggen tussen breekbare en rudimentaire gitaarmuziek, een “All Things Indie”-radioshow op Radio Scorpio 106 FM. Elke vrijdag van 20u00 tot 21u00. En online te herbeluisteren via Mixcloud:http://www.mixcloud.com/SignaalRuis.

www.facebook.com/SignaalRuis
twitter.com/SignaalRuis