Tommy Denys te gast + vrijkaarten voor Steve Gunn, Nathan Bowles en 75 Dollar Bill

Deze week heeft Sterrenplaten opnieuw een studiogast gevonden in de hoedanigheid van Tommy Denys. Tommy heeft zowat alles al gedaan wat je in het muziekwereldje maar kan doen: platen produceren en uitbrengen, Kraak leiden, Ruis-magazine uitgeven, concerten en tournees organiseren en steeds te vinden voor een jamsessie (o.m. als Stervende Hond, Sylvester Anfang II, Shetahr, Steve Gunn).

Momenteel programmeert Tommy sinds jaar en dag Les Ateliers Claus (check de sterke najaarsprogrammatie) en heeft een maandelijkse radioshow op Dublab uit L.A.. Het lag dan ook voor de hand dat Sterrenplaten hem gelijk ook vroeg om de hele uitzending van muzikaal behang te voorzien (hij stemde toe).  (Foto © Mark Rietveld)

In de loop van dat uur worden ook vrijkaarten uitgedeeld voor die andere mooie zaal, Het Bos in Antwerpen, en wel voor de fabuleuze avond van woensdag 9 november alwaar Steve Gunn, Nathan Bowles en 75 Dollar Bill samen aantreden in kader van het Autumn Falls-Festival.

Luisteren komende vrijdag vanaf 9pm wordt op die manier een must en kan gebeuren via Radio Scorpio, ofwel via 106.0 fm (Leuven) ofwel via www.radioscorpio.be. De jongste uitzending, met een interview met Kara-Lis Coverdale en met muziek van Miaux, Annelies Monseré, J.G. Biberkopf, Steve Reich, Rider Shafique en meer kan je hieronder herbeluisteren.