Win vrijkaarten Ought (Trix) & Black Mountain (Botanique)

12339493_1083606041684038_2499197657778024883_oMorgen vrijdag 09 April geven we vrijkaarten weg voor de show van Ought in de Trix in Antwerpen, op 28 april. Het voorprogramma is ook niet mis, Fake Indians en Crows zijn ook van de partij.

Ought maakte in 2014 zo’n geweldig debuut dat een tweede plaat nooit even goed kon zijn, maar toch: ook ‘Sun Coming Down’ van vorig jaar is nog erg de moeite. Hun Canadeese label Constellation staat garant voor kwaliteit. En is vooral bekend van de uitgesponnen postrock van bands als Godspeed You Black Emperor of A Silver Mount Zion. Maar Ought is zo goed dat ze dit niet konden laten liggen. Ook live zijn ze trouwens super, ze waren voor ons al uitschieters op Pukkelpop en in de AB. En ze komen dit voorjaar dus terug naar België. Niet te missen.

Meer info ivm de show.

 

En het wordt een dubbel feest bij Signaal/Ruis op vrijdag 08 april. Naast tickets voor Ought in de Trix mogen we ook vrijkaarten weggeven voor Black Mountain in de Botanique op 13 april. Die Canadezen hebben ons al vaak van de sokken geblazen met hun heerlijke duistere mix van blues en psychedelische rock.

Meer info hier.

 

Morgen dus, vrijkaarten, 8pm op Radio Scorpio bij Signaal/Ruis.