Win vrijkaarten voor Glenn Jones en Daniel Bachman

Na de uitspatting van vorige week, waarbij de uitzending samengesteld werd
door Félicia Atkinson (zie onderaan), gaat Sterrenplaten deze week opnieuw helemaal uit van eigen kracht. Voor die mensen die toch een extra prikkel kunnen gebruiken om op vrijdagavond de radio (of de laptop, sinds even zijn we waarlijk overal te bereiken) aan te draaien: je maakt kans op vrijkaarten voor het intieme concert van Glenn Jones en Daniel Bachman op donderdag 28 april in de Dansstudio van de Gentse Vooruit!

Meester-fingerpicker Glenn Jones ken je van zijn verleden bij Cul De Sac en van z’n fantastisch solowerk – In de Vooruit brengt hij nieuweling ‘Fleeting’. Jonge hond Daniel Bachman tourde reeds samen met Ignatz en maakte indruk met het vorig jaar verschenen ‘River’.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten