Sterrenplaten: Vrijkaarten Built To Spill!

De Amerikaanse indieband Built To Spill ontstond in1992, en weet sindsdien strakke doch melodieuze gitaarpop te combineren met sterke, en vaak politiek getinte teksten. Met klassiekers als There’s Nothing Wrong with Love (1994), Perfect from Now On (1997), Keep It Like a Secret (1999) achter hun naam kunnen ze moeiteloos op één rij staan met bands als Pavement, Modest Mouse en Dinosaur Jr.

Built To Spill komt maar zelden naar Europa, maar als ze komt, dan graag naar de Antwerpse Trix, waar de band al in 2007, 2013 en 2015 aantrad, en zo ook op woensdag 24 mei! Ze brengen bovendien hun gloednieuwe album ‘When The Wind Forgets Your Name’ mee. Support is The French Tips.

Nu vrijdag maak je in Sterrenplaten kans op vrijkaarten, vanaf 21u, via Radio Scorpio (www.radioscorpio.be en 106 FM). Luisteren dus!

De vorige uitzending – met nieuw werk van Suura, Wolf Eyes, Model Home en Mike Cooper – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten