Sterrenplaten: Romain de Ferron-Mixtape!

Romain de Ferron heeft in augustus een ravissant plaatje uitgebracht, genaamd ‘Ravi‘, uitgegeven op KRAAK. Meer nog, een van de absolute ambient-albums van dit jaar.

De Fransman maakte nu ook een 90 minuten durende mixtape voor Sterrenplaten, die je morgen vrijdag kan luisteren. Romain heeft het volgende erover te zeggen:

“It’s just what I discovered lately and few of my old time favorite. Lot of voice, a bit of electronics and a bit of psyché free jazz. Everything is really slowwwww nothing to dance, just chill and sleep. Take an hot drink, sit on a couch and watch the autonm trough the windows.”

Sterrenplaten leidt je iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De jongste uitzending met een gesprek en stukje live-set van Tashi Dorji en Gonzo (Circus) op bezoek) kan je nu hieronder herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten