Sterrenplaten: Vrijkaarten Lingua Ignota + Liturgy (Botanique)

Ze zijn zeldzaam, de artiesten die een even unieke sound hebben als Kristin Michelle Hayter. Onder het pseudoniem Lingua Ignota (een verwijzing naar Hildegarde Von Bingen) vermijdt ze alle hokjes met een een mix van barokke muziek, harde noise, vocal jazz en Appalachische folk. Op haar jongste plaat, ‘Sinner get ready’, horen we Hayters meest doorleefde, krachtige en persoonlijke werk tot op heden; een kathartische getuigenis van een muzikante zonder gelijke. Tijdens Lingua Ignota’s passage in Botanique op donderdag 13 oktober mag je dus een emotionele orkaan verwachten.

Daarmee is de kous nog niet af: Ook ’s werelds beste hipster metal band Liturgy tekenen present op deze sowieso intense avond!

Zoals je in de titel leest kan je in Sterrenplaten vrijkaarten voor deze double-bill verdienen. En wel nu vrijdag, vanaf 21u, via Radio Scorpio (www.radioscorpio.be en 106 FM).

De vorige uitzending – met het mooie interview met White Boy Scream – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten