Sterrenplaten: KRAAK-Festival en Theodore Wild Ride (+tickets)

Theodore Wild Ride is het Franse Trio gevormd door Christine Ott, Mathieu Gabry en Ophir Levy. Zij komen op 1 oktober met hun self titled ep. Deze eerste co-release tussen Icarus Records en Consouling Sounds overbrugt heden en verleden met hun instrumentarium bestaande uit oud, piano, Ondes Martenot, mellotron en electronica.

Sterrenplaten heeft een gesprek met Christine en Mathieu over hoe ze elkaar lang geleden vonden, hoe Icarus op hun pad kwam, over vrijheid in de muziek en over veel meer. Op die vrijdag 1 oktober treedt Theodore Wild Ride in het kader van Deep Listening Night op de Icarus Night in Tinnenpot theater te Gent. Je maakt tijdens de uitzending deze vrijdag kans om een duoticket in de wacht te slepen.


Live te gast deze vrijdag zijn Gabriela en Pauwel van KRAAK, naar goede jaarlijkse gewoonte komen zij het KRAAK-Festival voorstellen. “De jaarlijkse strooptocht langs de randjes van de suprasonische beschaving is terug voor een ongeëvenaarde herfstwandeling” vindt dit jaar plaats op 1 en 2 oktober in Het Bos in Antwerpen. Ook dat wordt een wilde rit! Onder meer Container (UK), Cucina Povera (FI), Michèle Bokanowski (FR), Million Brazilians (US) en Soccer Committee (NL) kleuren de affiche.

Luisteren is nu vrijdag de boodschap, vanaf 21u, via www.radioscorpio.be en 106 FM.

De vorige uitzending – met Gilles Helsen van STUK en muziek van Jana Rush, Aaron & Lucy, Low, Bordreuil/Rowden, – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten