Bob Marley tribute tonight @ The Vineyard Reggaeradio

This week it has been 40 years since Bob Marley passed away so we’re tuning in at The Vineyard Reggaeradio tonight with a tribute to the all time reggae hero! We’ll play some amazing tunes followed by the last live performance he ever gave. You can also check this last performance on YouTube, but be sure to tune in for another great episode of The Vineyard!

Deze week was het 40 jaar geleden dat Bob Marley overleed, dus we stemmen vanavond af op The Vineyard Reggaeradio met een eerbetoon aan deze geweldige reggae-held! Na een mooie selectie geweldige nummers zullen we afsluiten met het laatste live-optreden dat hij ooit heeft gegeven. Je kunt dit laatste optreden ook bekijken op YouTube, maar stem zeker af op Radio Scorpio vanavond voor alweer een geweldige aflevering van The Vineyard!