Sterrenplaten: Interview Gwenifer Raymond

Sterrenplaten had een lang en goed gesprek met met Gwenifer Raymond. De fingerpicking-artieste brak in 2018 stevig door met haar album ‘You Never Were Much of a Dancer‘ en overtrof dit vorig jaar met ‘Strange Lights Over Garth Mountain‘ – beiden uitgekomen op het legendarische Tompkins Square label. We hebben het met de Brightonse over de banjo, Hawaïaanse gitaar, de beste live band uit de UK, live spelen na Brexit, hip hop, tabletop roleplaying, C.W. Stoneking, zombiefilms, Butthole Surfers en meer. Raymond koos bovendien alle muziek!

Sterrenplaten kan je deze vrijdag vanaf 9pm beluisteren op Radio Scorpio via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De vorige uitzending – met een interview met Floris Vanhoof en nieuw werk van o.m. Senyawa (Céline Gillain Remix), Jef Mertens (met Thurston Moore) en Alpha Maid – kan je hieronder herbeluisteren.

https://www.mixcloud.com/Sterrenplaten/sterrenplaten-05-maart-2021-floris-vanhoof/

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten