Sterrenplaten: Interview Jenny Hval, vrijkaarten Alex Zhang Hungtai

Jenny Hval kwam enkele weken geleden haar multidisciplinaire voorstelling ‘The Practice of Love’ voorstellen in de Soetezaal van het Stuk. Tussen twee optredens had Sterrenplaten een lang gesprek met het Noorse fenomeen, over ‘The Practice of Love’, over de manier waarop de inbreng van publiek en collega-artiesten een voorstelling/concert kan laten evolueren doorheen een tournee, waar concert overgaat in voorstelling en visa versa en zoveel meer.

Verder zijn er vrijkaarten te winnen voor de avond waarop Alex Zhang Hungtai, Miaux en Yonder Trips in Het Bos staan: Zondag 12 april. Hungtai ofte The artist formerly known as Dirty Beaches, bracht anderhalf jaar geleden het sterke Divine Weight (NON Records) uit, benieuwd wat we ditmaal van de Canadese cultheld mogen verwachten. Miaux en Yonder Trips spelen een thuismatch: Mia brengt ongetwijfeld stukken uit haar fantastische Black Space, White Cloud ‎(Ultra Eczema), en Yannick en Tom uit hun gloednieuwe Sea’s Akin To Sun Who Yonder Dips His Edge (Natural Candy).

Luisteren is misschien wel winnen deze week. Sterrenplaten leidt je net als iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week – met het Eartheater-interview en muziek van Horse Lords, Flying Horseman, Laurel Halo en Nazar – kan je hieronder herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten