Sterrenplaten: Vrijkaarten Rakta in Magasin 4 & Gonzo (Circus)

Minder dan twaalf maanden nadat Rakta samen met Deafkids in Magasin 4 stonden staat de band uit São Paulo opnieuw in onze favoriete Brussel-Noord keet, ditmaal met ‘Falha Comum‘ LP in de tas en tot een trio herleid, met een geluid dat meer en meer wegdrift van hun vroege meer klassieke post-punk geluid richting Can en PiL-grooves. Op zaterdag 8 februari wordt de band uit het La Vida es un Mus-gamma vergezelt van Penus uit Antwerpen en Anacoda uit Dour.

Tijdens de Sterrenplaten van nu vrijdag (21u) maak je kans op vrijkaarten voor deze geweldige donkere februari-avond. Daarnaast is ook vaste Gonzo (Circus)-gezant Maarten Timmermans te gast, hij komt de hoogtepunten uit editie 155 uit de doeken doen.

De vorige uitzending – met het Jaimie Branch & Jason Nazary interview – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten