🌷Sterrenplaten: Interview Sarah Louise + vrijkaarten 4th Stream festival (Bozar)🌷

Enkele weken geleden had Sterrenplaten in AB Salon en mooi gesprek met folkartieste en helft van de band House And Land Sarah Louise. Over haar jongste (briljante) album ‘Nighttime Birds and Morning Stars ‘ (Thrill Jockey), het artwork van haar moeder, elektrische gitaren en veel meer.

Daarnaast maak je komende vrijdag ook kans op festivalpassen voor de tweede editie van het BOZAR-festival ‘4th Stream‘ met als ondertitel dit jaar “all about suirky jazz“ en opnieuw in samenwerking met VOLTA die in Anderlecht creatieve ruimten aanbiedt aan muzikanten. 

Waarom ‘4th Stream’? Als klassieke muziek de “first stream” is en jazz de “second stream”, dan noemde componist Gunther Schuller alles wat beide genres mengt, vervormt en uitbreidt “Third Stream”. Bij BOZAR gaat men dus nog een stapje verder. Er bestaat geen muziekcategorie, of je vindt er wel een spoor van terug tijdens 4th Stream. Met deze fraaie line-up van donderdag 5 tot en met zaterdag 7 december:

  • Dag 1 (donderdag): 2times Nothing, Niels Broos & Jamie Peet
  • Dag 2 (vrijdag): Vels Trio, Warm Bad, Ruby Rushton, Vula Viel, Tenderlonious DJ Set
  • Dag 3 (zaterdag): Broos/Gyselinck/Laheye, Anteloper, Pulcinella, AAN/EOP

Voor dag 2 en dag 3, die beiden doorgaan in Bozar zelf, maak je kans op festivalpassen (voor beide dagen samen) – aan sinterklaas geen gebrek met andere woorden.

De vorige uitzending – met een interview met Mary Lattimore and met Gonzo (Circus) op bezoek  – kan je herbeluisteren via de mixcloud-link hieronder.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten