Sterrenplaten: Interview met Angel Bat Dawid

Voor de tweede uitzending na de zomer stelt Sterrenplaten een mooi en lang interview voor met Angel Bat Dawid. De clarinetist uit Chicago, die dit voorjaar haar fenomenaal International Anthem-debuut ‘The Oracle‘ uitbracht, konden we spreken op het Antwerpse Summer Bummer-festival. Het relaas over haar album, de cassette, klassieke muziek, de aanwezigheid van Afro-Amerikaanse vrouwen in cultuur, hip-hop, footwork en meer kan je komende vrijdag beluisteren op Radio Scorpio, via 106 FM (Leuven) en www.radioscorpio.be.

Foto van Geert Vandepoele

Op die manier is Sterrenplaten ook helemaal fysiek terug in de Scorpio-studio. De uitzending van vorige week – een 90 minuten durende ‘Senegalese’ mixtape van de hand van Australische violist Adam Cadell – kan je via onderstaande link herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten