Sterrenplaten met B.A.A.D.M.

Vijf jaar geleden werden we omvergeblazen door het B.A.A.D.M.-label van grafische ontwerpers Joris Verdoodt & Mathieu Serruys en hun debuutrelease, ‘On Germaine Dulac’ van Serruys. Vijf jaar en een rits aan geweldige releases later is er nu de langverwachte opvolger ‘Skin / Glove‘ – ‘Skin / Glove’ gaat qua geluid verder op het elan van zijn voorganger, jaren uitkristalliserend en finaal afgewerkt in twee intense weken.

Met Mathieu en Joris hebben we het komende vrijdag uitgebreid over de nieuwe plaat, Jean Genet, de Zweedse scene, extra-muzikale referentiekaders, Èlg, wat het najaar en de toekomst voor B.A.A.D.M. brengt, de nieuwe Helm, Mattias Gustafsson, heruitgaven, plantenstillevens, de komende releaseshows en veel meer. Het duo zorgde ook voor de muzikale keuzes.

Sterrenplaten kan je deze vrijdag vanaf 9 pm beluisteren op Radio Scorpio via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De vorige uitzending – met de Dauw-labelnight en nieuw werk van 75 Dollar Bill, Vanishing Twin, Georgia en meer – kan je hieronder herbeluisteren.

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten