Marcus J. Moore Mixtape ‘Cosmic Dance’

In de laatste week van het jaar worden in Sterrenplaten de honneurs voor een tweede maal waargenomen door Marcus J. Moore, opnieuw in de vorm van een mixtape.

Marcus J. Moore is muziekjournalist, senior editor, curator and popcultuur commentator. Hij schreef voor Bandcamp Daily (het is komende vrijdag z’n laatste werkdag daar – het einde van een hoofdstuk), Pitchfork, NPR, SPIN, The Nation en anderen. Momenteel legt hij bovendien de laatste hand aan z’n Kendrick Lamar biografie ‘The Butterfly Effect: How Kendrick Lamar Ignited the Soul of Black America’, deze zal worden uitgegeven door Touchstone.

De mixtape heet ditmaal ‘Cosmic Dance‘. we laten de man er zelf over aan het woord:”This tape best represents my musical taste. It’s full of esoteric gems that instantly take hold. Where the previous tape was more melodic and downbeat, this one is energetic and made for dancing. Let’s end the year on a positive note”. De ‘Black Spirituality’- mixtape van Marcus Moore (september) kan je via onderstaande link herbeluisteren.

Luisteren?

? Vrijdag 28 december

? 21u-22u

? Sterrenplaten (Radio Scorpio, 106FM – www.radioscorpio.be)

www.mixcloud.com/sterrenplaten
www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten