Radio Scorpio in verkiezingsstemming

Radio Scorpio legt kandidaat-burgemeesters op de rooster
(en laat Leuvenaars de vragen stellen)

Nu Louis Tobback de Leuvense politiek verlaat, ligt het politieke speelveld meer dan ooit open. Wie wordt de opvolger van Louis Tobback en erft zijn sjerp?

Vanaf maandag 1 oktober gaat Radio Scorpio in verkiezingsstemming. Nieuwsprogramma Cultafacts voelt alle (kandidaat-)burgemeesters aan de tand. Wie zijn ze? Waar staan ze voor? En hoe willen ze van Leuven een nog betere, mooiere, slimmere stad maken?

Affiche

Worden achtereenvolgens op de rooster gelegd: huidig burgemeester Louis Tobback (sp.a), Hagen Goyvaerts (Vlaams Belang), Mohammed Ridouani (sp.a), Lorin Parys (N-VA), Line De Witte (PVDA), David Dessers (Groen), Carl Devlies (CD&V), Laurent Goethals (Liever Leuven) en Rik Daems (Open Vld). Van maandag tot en met donderdag, vanaf 1 oktober op Radio Scorpio.

Nog steeds moeite met kiezen?

  • Op donderdag 27 september organiseert Natuurpunt een kopstukkendebat. Radio Scorpio zendt het uit op zaterdag 6 oktober (14u) en zondag 7 oktober (10u).
  • Op vrijdag 12 oktober vindt het kopstukkendebat van de Leuvense persclub plaats. Radio Scorpio zendt het uit op zaterdag 13 oktober (14u).
  • Alle uitzendingen en debatten zijn te (her)beluisteren op de mixcloud van Cultafacts.

Luisteren?
? Vanaf maandag 1 oktober
? 18u-19u, van maandag tot donderdag
? Cultafacts (Radio Scorpio, 106FM)

❓ Heb je zelf een prangende vraag voor een van de kandidaten? Stuur dan een bericht naar cultafacts@radioscorpio.be of naar de facebookpagina van Cultafacts. Wie weet stellen wij dan jou vraag aan (één van) de kandidaten!