Droom Zoet: Wie Zijn Wij Nu Eigenlijk?

De blok is eraan gekomen. Droom Zoet loopt zowaar op zijn einde, althans voor dit academiejaar. Aldus leek het ons een beestig idee om eens wat namen op ons programma te plakken. Geniet hierbij dus van een kleine voorstelling van onszelf en een fijn accompanying nummertje.

ÉÉN: Lukas “Haan” De Cock, een gedreven muzikant, muziekproducer, beginnend muziekrecensent en cinefiel die zijn passie voor de radio, de muziek en daarbij ook zijn literaire achtergrond heeft gesynthetiseerd in het radioprogramma Droom Zoet. Hij schaarde rond zich de getalenteerde Beer en Wolf, waarover later meer, en gaat met de aandacht en roem lopen. Ook heeft hij deze tekst geschreven waardoor de post-ironie van de situatie op zich volstaat om deze paragraaf te beëindigen. Heeft vooral een topgevoel voor humor!

TWEE: Laurens “Beer” Collier, eindredacteur bij het muziektijdschrift Dansende Beren, alsook bassist bij de muzikale projecten van Haan en in het algemeen ‘ne gemakkelijke mens’. Bij Droom Zoet zet deze brave jongen zich eens helemaal in de kijker en stelt hij de wel gesmaakte playlists op. Smaken kunnen verschillen en twisten bestaan, maar hetgeen Beer uitkiest is van onberispelijke kwaliteit. Enig minpunt, staat vol met haar.


DRIE: Anton “Wolf” De Wolf, de naam spreekt voor zich. Manusje van alles en niets (maar toch hopelijk alles). Levert zowel de techniek als de poëzievoorraad van het programma, speelt in een band (Bel-Air), is hoofdredacteur van een literair tijdschrift (Het Driede Verdiep) en gaat graag de baan op, of de studio in om geluidstechnisch muziekmakers en -liefhebbers te ondersteunen of zelf tespelen. Hij kan soms boos kijken (maar is wel degelijk steeds vrolijk), gelukkig is radio een eenzijdig medium!

 

VIER: De welp van de groep, Elias “Leeuw” De Mulder, heeft een vikingbaard en de stem van Jan Decleir. Buiten 6 december wanneer hij pakjes uitdeelt aan de brave kindjes, spreekt hij als vaste gastlezer op Droom Zoet en brengt met de warmste grommen van Leuven en omstreken de gedichten in de ether. Machtig cellist, schrijver van poëzie en studentenvertegenwoordiger bij Faculteit Letteren, maar bovenal een knuffelbeest. Kan sporen van Brad Pitt bevatten.