Bart De Paepe te gast in Sterrenplaten

Deze week is Bart De Paepe te gast in Sterrenplaten, hij runt het fantastische Sloow Tapes label – zijn meest bekende project – al meer dan een decennia vanuit Stekene, maar heeft ook eigen werk zoals bijvoorbeeld het geweldige ‘Pagus Wasiae‘ op het Beyond Beyond Is Beyond label. Jeff Conklin van The Avant Ghetto op WFMU beschreef het album onlangs als ” Cluster, Taj Mahal Travellers, and Pink Floyd’s deepest space excursions may be waypoints to ‘Pagus Wasiae’, but ultimately the destination is the journey and Bart De Paepe has drawn a new map and laid it to tape for us to discover.”

Met Bart hebben we het vrijdag in de eerste plaats over ‘Pagus Wasiae’ en ander eigen materiaal, en dit het volle uur, samengesteld door Bart zelf. Neem samen met ons een wonderlijke duik, nu vrijdag vanaf 9pm via 106fm (Leuven) of en www.radioscorpio.be.

De uitzending van vorige week, met een lang interview met Jlin en nieuw werk van Marry Lattimore, Peter Mannerfelt, Barst en Prairie kan je via onderstaande link opnieuw beluisteren.