Jonas Meersmans interview & live sessie + Vrijkaarten Consouling Night (Trix)

Twee jaar na het 35 Jaar Radio Scorpio-festijn keert Jonas Meersmans terug naar Scorpio, ditmaal met een solo-debuut vol donkere fingerpicking onder de arm. ‘Monnift I‘ werd twee weken geleden in Het Bos onder het doopvont gehouden en weet de hoge verwachtingen moeiteloos in te lossen – Check de plaat zeker al op Jonas’ bandcamppagina. Sterrenplaten nodigde de Codasync-gitarist dan ook graag uit voor een uitgebreid interview en een akoestische sessie, nu vrijdag 7 april vanaf 21u, live te volgen via 106fm (leuven) en www.radioscorpio.be (wereldwijd).

En we blijven in Antwerpen: Later in hetzelfde uur zijn vrijkaarten te winnen voor de Consouling Night in Trix op donderdag 27 april, met een fantastische triple bill:

  • YODOK III (Dirk Serries, Tomas Järmyr (Zu) en Kristoffer Lo),
  • BARST (Bart Desmet, begin dit jaar met ‘The Western Lands’ te gast bij de collega’s van Signaal/Ruis),
  • A-Sun Amissa (met o.m. Richard Knox, release show overigens van het nieuwe sterke ‘The Gatherer’)

De uitzending van vorige week – de ‘The Out Door’ mixtape die Marc Masters (The Wire, Pitchfork, Resident Advisor, Bandcamp etc) in elkaar bokste – kan je nog steeds beluisteren via de mixcloudpagina (en via link hieronder).