KRAAK Festival 2017

Na de fantastische 2016-editie keert het KRAAK-festival voor z’n 19e (!) jaargang opnieuw naar de Brusselse Beursschouwburg, en ook nu drie dagen lang (3-5 maart). Zoals steeds is het festival je innemende gids doorheen het web van de zogenaamde off-stream muziek: zoals algemeen aangenomen werkt dit als een labyrint van continu aanzwellend weefsel van parallelle universa waarin noise, garage rock, avant-garde, folk, performance en visuele muziek in elkaar vloeien, maar ook muteren en transformeren in nieuwe genres en stijlen. (afbeeling uit de geweldige teaser van Lizzy Vandierendonck)

Image result for kraak festival 2017

Om niet helemaal onvoorbereid naar de Beursschouwburg te moeten trekken komt onze evenzeer innemende gids en KRAAK stamhoofd Niels Latomme nu vrijdag langs in Sterrenplaten, vanaf 21u op Radio Scorpio te horen via 106fm (Leuven) of www.radioscorpio.be (wereldwijd).

De jongste Sterrenplaten-uitzending – een special over het aanstormende Artefact-festival met Joeri Thiry (STUK) – kan je hieronder herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten