Win vijkaarten Tim Darcy (Ought) @ Botanique

In onze uitzending van vrijdag 09 februari zijn er vrijkaarten te winnen voor Tim Darcy in de Botanique op woensdag 22/02. Het voorprogramma is Navaho.

Tim Wie? T​im Darcy, beter bekent als de frontman van Ought. Hij tilde, sinds 2014, samen met zijn ‘partners in crime’ de Canadese postpunk naar een hoger niveau. Dat weerhield Tim Darcy niet zijn Dr Martens te wisselen voor blinkend dandy-schoeisel en zijn postpunk troon te verlaten om nieuwe muzikale horizonten te ontdekken. Zoals hij zegt in zijn nieuwe nummer “Still Waking Up”, zat zijn hoofd “full of popular songs”. Het album “Saturday Night” verdient dan ook ​een plaats in zowel de collectie van uw ouders als die van uw achterkleinkinderen: een klassieker die leent van Velvet Underground en “Aladin Sane” van David Bowie, tijdloos dus!

Luisteren maar, vrijdag 09/02, om 8pm.

________________

Signaal/Ruis probeert een brug te leggen tussen breekbare en rudimentaire gitaarmuziek, een “All Things Indie”-radioshow op Radio Scorpio 106 FM. Elke vrijdag van 20u00 tot 21u00. En online te herbeluisteren via Mixcloud:http://www.mixcloud.com/SignaalRuis.

www.facebook.com/SignaalRuis
twitter.com/SignaalRuis