Inne Eysermans!

Voor de op één na laatste uitzending van het jaar: Hoog bezoek nu vrijdag in Sterrenplaten: Inne Eysermans!

Inne ken je intussen als frontvrouw en songschrijfster van Amatorski, en is daarnaast ook onder haar eigen naam alomtegenwoordig. Zo vormt ze onder meer duo’s met schrijfster Saskia De Coster, radiomaakster Katharina Smets en audio/visuele artiste Anne Van de Star, maar is de jongste jaren ook te gast op zowat elke culturele hoogmis dat ons land rijk is. Eens Sterrenplaten cureren kon dan ook niet veel langer uitblijven. Met een enthousiasme dat haar kenmerkt stelde ze in geen tijd een prachtig muzikaal uur samen.

Een wel hele goede reden dus om te luisteren nu vrijdagavond vanaf 9pm via Radio Scorpio, ofwel via 106.0 fm (Leuven), ofwel via www.radioscorpio.be. De jongste uitzending – met live-materiaal van 75 Dollar Bill, Mangold, Innercity Ensemble, Rezzett, Awa Poulo en meer – kan je overigens nog steeds herbeluisteren, en wel hieronder.