vrijkaarten Sereia + Club Rythmique (w/ Project Pablo)

VRIJDAG kan je in Het Gewelf terecht op Sereia. Headliner van dienst is Tom Smeyers. Hij speelde in zowat alle clubs van België, producet en is mede-verantwoordelijk voor de selectie in de Brusselse platenzaak Crevette Records.

De line-up wordt aangevuld met een heel klad residents en guestdj’s waaronder onze Mind Warp houseconnaisseur Bjeor. Alle info + RSVP vind je hier.
Luister vanavond om 2100CET naar Mind Warp op Radio Scorpio en maak kans op vrijkaarten!
Voor wie nog niet is uitgefeest, tippen we ZATERDAG de 2e editie van Club Rythmique. Voor de eerste editie bookten ze Suzanne Kraft, maar zaterdag hoeven ze zeker niet onder te doen met Project Pablo, rijzende ster aan het housefirnament.
Eveneens op de affiche: onze Stray collega Preachermann. Hoe/wat/waar? volg de link!
Ook hier geven we vanavond vrijkaarten van weg!

Blijft u zaterdag liever in Leuven hangen? Ook goed, dan raden we een verjaardagsfeestje aan: 28 jaar café AperO! Noch pannekoeken, noch cadeautjes, gewoon muziek geserveerd door Mind Warp’s Exalt samen met onze collega’s van Slave To The Rhythm. In het zaaltje boven draait Jack Scan.

Eén ding is zeker: thuisblijven is dit weekend geen optie!


Project Pablo