Win vrijkaarten Ultimate Painting (Botanique)

Voor liefhebbers van heerlijke jingle-jangle gitaarpop hebben we volgende vrijdag een stapeltje duotickets klaarliggen van Ultimate Painting in de Botanique. Ze komen op 11 oktober hun derde langspeler ‘Dusk’ voorstellen, een plaatje die de zomer net wat langer laat duren. Wil je erbij zijn, luister dan op vrijdag naar Signaal/Ruis, 8 pm op Radio Scorpio.

Ultimate Painting @ Botanique:

Nadat het duo Ultimate Painting, James Hoare (Maze) en James Cooper (Veronica Falls), hun naam hadden gevestigd met een eerste, titelloze plaat en de uitstekende tweede, “Green Lanes”, zijn ze in 2016 terug met derde album “Dusk”. Het heeft de nonchalante klasse van The Velvet Underground en de zonnige aanblik van The Beach Boys met de punch van hitsige en nergens saaie gitaren. Frisheid en epicurisme op het programma dus. What else?

________________

Signaal/Ruis probeert een brug te leggen tussen breekbare en rudimentaire gitaarmuziek, een “All Things Indie”-radioshow op Radio Scorpio 106 FM. Elke vrijdag van 20u00 tot 21u00. En online te herbeluisteren via Mixcloud:http://www.mixcloud.com/SignaalRuis.

www.facebook.com/SignaalRuis
twitter.com/SignaalRuis