Interview Noveller + Vrijkaarten Jenny Hval en Aksak Maboul

Sterrenplaten kliste Sarah Lipstate, beter bekend als  Noveller, vorige week bij aanvang van het Bozar Electronic Arts Festival (BEAF) voor een gesprek. Met Sarah hebben we het in de krochten van Hotel Bloom onder meer over de komende plaat, effectpedalen en jezelf heruitvinden (Foto onder © Caroline Lessire). Dit is overigens het tweede (van twee) interviews op BEAF16, het eerste werd in de Salon Royal van de Bozar helemaal gewijd aan niemand minder dan Jlin. Dat interview kan je integraal in de vorige uitzending herbeluisteren (hieronder).

noveller-beaf16-c-lessire-01Verder zijn er in de uitzending van komende vrijdag ook vrijkaarten te verdienen voor Jenny Hval die op vrijdag 21 oktober haar fabuleuze nieuweling ‘Blood Bitch’ in de AB voorstelt, en ook voor legendes Aksak Maboul en Véronique Vincent die de release van hun hommage/album ’16 Visions of Ex-Futur’ vieren met een horde samenwerkingen waaronder Jaakko Eino Kalevi en Laetitia Sadier van Stereolab in de Botanique op zaterdag 22 oktober. de avond werd daarom ook omgedoopt tot Aksak Maboul ‘Revue’. Dat belooft.

Sterrenplaten leidt je opnieuw iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be.