Autumn Falls Special!

AFU weet niet wat te doen? Van 23 september tot en met 23 december vindt opnieuw het Autumn Falls-festival plaats. Autumn Falls is een samenwerking tussen boekingsagentschap Toutpartout en tal van clubs (Muziekclub N9, De Kreun, Vooruit, Café Café, Trix, Beursschouwburg, CC Mechelen, 4AD, Botanique, Charlatan, De Studio, VK, Café Video, Het Bos, Depot, Roma, Charlatan, Handelsbeurs, Nijdrop …). Als we goed geteld hebben, 49 concertavonden, 74 show, en om het aantal bands te tellen hadden geen moed meer. Het festival is aan zijn zesde editie toe, een vaste waarde in de concertagenda. Dit niet in het minst dankzij een steevast uitmuntende programmatie, ook dit jaar.
Luister vrijdag 23 september vanaf 20u naar Radio Scorpio (106FM of via de stream) en hoor alles en meer over Autumn Falls. Signaal/Ruis belicht een uur lang alle aspecten, met muziek, vrijkaarten en toelichting van Toutpartout zelf.

 

Meer info:
Toutpartout
http://www.autumnfalls.be/