Het beste van de eerste helft volgens Sterrenplaten

Net als heel Radio Scorpio sluit Sterrenplaten even de boît, maar niet zonder een intussen traditionele ‘mid-year roundup’ te serveren: Het beste van wat de eerste helft van het jaar volgens Sterrenplaten te bieden had. Het lijstje van twintig platen, en uiteraard de integrale uitzending, vind je achter de link.

 

 
Met als bonus in de show twee exclusieve lappen muziek van 130701, de modern klassiek-poot van FatCat Records: namelijk Ian William Craig’s the Nearness uit ‘Centres’ en Set Fire to Flames‘ onuitgegeven Barn Levitate (2005!) uit de ‘Eleven Into Fifteen’-compilatie ter ere van de 15e verjaardag van 130701. Beiden verschijnen volgende maand.

Sterrenplaten is overigens terug op vrijdag 9 september. Geniet ervan!

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten