Vrijkaarten Julia Holter & Julianna Barwick op Les Nuits

Dat we bij Radio Scorpio een serieuze boon voor Julia Holter hebben wist je vast al. Met alle vier albums wist ze De Beste 106 te bereiken, waarvan maar liefst drie de top 20 haalden. Sterrenplaten wist haar in 2013 naar aanleiding van Loud City Song te interviewen, en mag voor haar passage tijdens Les Nuits Botanique op dinsdag 7 juni ook vrijkaarten verdelen onder de luisteraars.

Opwarmer voor die avond is trouwens niemand minder dan Julianna Barwick, eerder ook al geïnterviewd in Sterrenplaten. Live luisteren is dus de boodschap, dan kan je ook een stukje Uncanny Valley festival en een stukje uit de nieuwe Hiele meepikken. Vervolgens kan je ook afzakken naar Scorpio Labo op het Stuk Eindfeest.

De (nog even) jongste Sterrenplaten kan je hieronder herbeluisteren, met muziek van Downtown Boys, 75 Dollar Bill, Autechre, Jim O’Rourke & Fennesz en meer.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, wars van alle genres. Te beluisteren op radio Scorpio: 106 fm (Leuven), of www.radioscorpio.be/luister.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten