Vrijkaarten Bombino (Trix) en Gonzo (Circus)

Omara Moctar beter bekend Bombino brak eind vorig decennium finaal door als ‘Groupe Bombino’ via het Sublime Frequencies label van Alan Bischop. Sindien is er heel wat veranderd, maar de sterke link met de Toeareg blues blijft gelukkig onmiskenbaar. Ook op sterke, net verschenen ‘Azel‘, geproduced door Dirty Projectors spil Dave Longstreth. Moctar komt de nieuweling ook voorstellen in ons land, namelijk op donderdag 26 mei in de club van de Antwerpse Trix.

Jij kan er trouwens gratis naartoe door goed te luisteren naar Sterrenplaten komende vrijdag. Ook de nieuwe Gonzo (Cirus) #133 kan je winnen en wordt bovenal ook voorgesteld door trouwe trawant Maarten Timmermans.

De jongste Sterrenplaten kan je nu ook hieronder herbeluisteren, daarin sloeg en zalfde Pieter Eykens van het Rotselaarse Aguirre Records kwistig met muziek uit andere melkstelsels (Onder meer Cabaret Voltaire, Hellvete, Ogon Batte, Träd Gräs och Stenar).

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten