Vrijkaarten Jakhalsfestival en Hypochristmutreefuzz + The K.

In onze uitzending van Signaal/Ruis op vrijdag 06 mei mogen we vrijkaarten weggeven voor het Jakhalsfestival (14 mei, te Desselgem) en Hypochristmutreefuzz + The K. (18 mei, Nijdrop).

JakhalsHet komende Jakhalsfestival is er eentje om in te lijsten. Moesten we zelf een lineup bedenken met de betere lokale bands, dan zou de affiche sterk overeenkomen met deze van dit jaar. Het Jakhalsfestival wordt georganiseerd door JH Jakkedoe in Desselgem. Op die affiche vinden we The Black Heart Rebellion x Rape Blossoms x Partisan x Crowd of Chairs x Maze x Dr. Schnabel x Youff x Novgrod x Glin Fraktion. Weinig tijd dus om te eten. 🙂

En ook een zeer bonte avond wordt de show van Hypochristmutreefuzz + The K. in de Nijdrop. 18 mei zal Opwijk opgeschrikt worden door een flinke dosis muzikale gestoordheid. Coole double bill met Belgisch geweld.

Luisteren dus, vrijdag 06 mei, 20u, op Radio Scorpio!