Vrijkaarten Mission Of Burma!

Deze vrijdag duwen we je niet alleen een amalgaam van nieuwe en oude klanken in de oren, ook zijn er in Sterrenplaten vrijkaarten te winnen voor Mission Of Burma! De licht briljante post-punkband uit Boston, die je kent van Signals, Calls and Marches, Vs. en The Obliterati staat op zaterdag 23 april in Het Bos aan de Ankerrui in Antwerpen. Naast Sonic Youth, Fugazi, R.E.M., Nirvana, GBV, beïnvloedden ze ook het (fantastische) Rotterdamse Rats On Rafts. Eigenlijk niet te missen.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. De vorige uitzending (Jenny Hval, The Dwarfs of East Agouza, Ignatz, 30,000 Monkies,…) kan je overigens hier beluisteren:

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten