Félicia Atkinson selecteert voor Sterrenplaten

Deze vrijdag, 1 april, mogen we ‘Comme Un Seul Narcisse’ voorstellen, de wonderlijke samenwerking van Félicia Atkinson en Jefre Cantu-Ledesma op het Franse Shelter Press. Meer nog, speciaal voor deze gelegenheid stelde Félicia Sterrenplaten samen, aan de hand van gekozen nummers. Hiertoe koos de Française songs met, ieder op geheel eigen wijze, een een sterk verhalend element: telkens zit er een onogelost mysterie vervat. De ongewone combin
atie of paradox van een gewoonte en een onbeantwoorde queeste. Het wordt vrijdag allemaal duidelijk, met dank aan Félicia’s toelichting.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week – met Allon Kaye van Entr’acte te gast – kan je nu ook herbeluisteren:

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten