Entr’acte in Sterrenplaten

Deze vrijdag heeft Sterrenplaten Allon Kaye te gast. Allon, geboren in Londen maar al een tijdje in Antwerpen woonachtig, is de bezieler achter het Entr’acte-label. Na meer dan 15 jaar intussen een handelsmerk geworden in elektronische klankcultuur, zowel vormelijk als inhoudelijk. Allon is zo vriendelijk om de gehele uitzending samen te stellen. Een erg strakke lijn wordt het op die manier, afstekend tegen het doorgaans behoorlijk chaotisch klinkende Sterrenplaten. Een verademing voor u en ons.FullSizeRender (7)

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. Eerdere uitzendingen vind je terug op onze mixcloud-pagina.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten