Echo Beatty & Vrijkaarten Consouling Label Night

Komende vrijdag zijn Annelies Van Dinter en Jochem Baelus van Echo Beatty te gast in Sterrenplaten. Na hun fantastisch debuut ‘Tidal Motions’ en hun evenzeer gesmaakte passage bij Radio Scorpio (“zonder meer een van de de grote beloftes voor 2013”) stelt het duo opvolger ‘Nonetheless’ voor. Met een zelfde geluid, andermaal zelf geproducet, opgenomen in Les Ateliers Claus, en ditmaal op het Waste My Records label. 

Verder zijn onder meer vrijkaarten te winnen voor voor de Consouling Label Night (Jozef Van wissem, CHVE, Monnik) in de Vooruit op donderdag 17 maart.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be. Eerdere uitzendingen vind je terug op onze mixcloud-pagina: onder meer het grote Basinski– en het 75 Dollar Bills-interview

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten