Interview FIS en vrijkaarten Aïsha Devi/Kamixlo in Vooruit

Sterrenplaten had op het Artefact-festival een erg mooi interview met electronica-belofte Oliver Peryman aka FIS over de evolutie van z’n eigen geluid, het full-time muzikantschap en de samenwerking met Rob Thorne.

Daarnaast zijn vrijdagavond vrijkaarten te winnen voor andere electronica-beloftes, en dat op vrijdag 4 maart in Vooruit in samenwerking met Subbacultcha: De Zwitsers-Nepalese Aïsha Devi bracht vorig jaar haar opgemerkte debuutplaat ‘Of Matter and Spirit’ uit, Latijns-Amerikaanse (maar in Brixton opgegroeide) producer Kamixlo scoorde met z’n debuut-EP op CODES (sublabel van PAN), Dj Marfox is een van de vaandeldragers van de nieuwe Lisabonse scene (Principe etc). Maar ook Belgisch talent: Coco Haram is het Antwerpse duo Jonas de houwer en Gavin Vanaelst aka Kassett en Sky H1 bracht zojuist het fraaie Fluid Ep uit.

De vorige Sterrenplaten – met het Kraak-festival van volgend weekend centraal – kan je hier herbeluisteren.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 FM (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten

(Foto FIS © Joeri Thiry)