Artefact 2016: Interview Hiele + vrijkaarten

Het muzikale luik van Artefact 2016 opent komende dinsdag zonder twijfel zinderend, al ligt het zwaartepunt van het festival anderhalve week later. Sterrenplaten gidst je nu vrijdag samen met STUK communicatiemedewerker Joeri Thiry doorheen de programmatie. Om je helemaal warm te maken zijn er tijdens Sterrenplaten voor twee avonden vrijkaarten te winnen:

Maar starten doen we met een interview met Roman Hiele op de openingsavond van Artefact 2016. In de catacomben van STUK hebben we het met de Antwerpenaar over de deugden van oude synths, improvisatie, de nieuwe plaat en Red Bull Music Academy.

Sterrenplaten leidt je iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De uitzending van vorige week kan je hier herbeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten