Interview “In Utero Concerts” en vrijkaarten Marching Church

Er beweegt wat in Mechelen. De anders zo rustige stad werd reeds 3 maal tot leven gebracht door een nieuwe concertorganisatie “In Utero Concerts“. En er komt ongetwijfeld nog meer. Want de drang naar lawaai, zweet, tranen, diepe bassen blijft groeien. Wij konden zo al getuige zijn van zeer vuile shows van Onmens, El Yunque, The Glucks en Cocaine Piss. We zagen dat het goed was en daarom nodigen we graag de 3 baarmoeders van In Utero Concerts uit voor een interview. Hierin kijken we al even terug naar het verleden maar ook naar de toekomst zoals hun volgende show met Grand Blue Heron, Elefant en Bruit Colleur, op 20 februari in de Kamikaze Club.

In deze uitzending geven we ook nog vrijkaarten weg voor de show van Marching Church en Charnier in het Het Bos ism Subbacultcha! Belgium.

Luisteren dus, vrijdag 05 febr 8PM op Radio Scorpio.

__________________________________________
http://www.facebook.com/SignaalRuis
http://twitter.com/SignaalRuis