Vrijkaarten Damien Dubrovnik (Beursschouwburg)

Komende vrijdag 5 februari heeft Sterrenplaten vrijkaarten veil voor een ongetwijfeld intense avond met Damien Dubrovnik en Cremation Lily een week later in de Brusselse Beursschouwburg.

Loke Rahbek and Christian Stadsgaard van Damien Dubrovnik ken je mogelijk van andere bands: Rahbek speelt in in Vår en Lust For Youth, Stadsgaard’s alter ego is dan weer Sarah’s Charity. Beiden zijn spilfiguren binnen de wervelende Kopenhaagse noise en punk scene en haar bing bang, het Posh Isolation label.

Cremation Lily is de alias van de Britse kunstenaar Zen Zsigo en brengt een zelfde geluid. Eerder releasde ze al op Strange Rules, Alter en Opal Tapes.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be. De vorige Sterrenplaten kan je hier nabeluisteren.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten