Vrijkaarten Refused / Brutus / Failure

Refused (Pre show Groezrock ’15)

Refused are not dead! “The shape of punk to come” staat nog altijd geboekstaafd als 1 van de meest vooruitstrevende albums uit de nineties hardcore scene. Dat voor vele mensen dit besef te laat kwam en daardoor de band er de brui aangaf kan nu goedgemaakt worden. Sinds enkele succesvolle reünieconcerten in 2012 en een nieuw album staat de band er terug. En we kunnen persoonlijk getuigen, ze spelen strakker dan ooit. Donderdag 03 december spelen ze in de Trix in Antwerpen. Het voorprogramma wordt verzorgd door lokale helden BRUTUS en het Amerikaanse Failure.
Wil je tickets winnen voor deze show, luister dan komende vrijdag 26 november naar Signaal/Ruis en maak kans op vrijkaarten. 8PM, op Radio Scorpio.

Meer info: hier