Vrijkaarten Flying Horseman + Kaboom Karavan (Stuk)

Op woensdag 9 december stelt Flying Horseman haar nieuwste plaat ‘Night Is Long’ ook live voor aan Leuven, in het Stuk. Eerder deze maand presenteerde frontman Bert Dockx de plaat ook al aan het Scorpio-publiek in Sterrenplaten (herbeluister hier).

Daarnaast zal niemand minder dan Bram Bosteels ofte Kaboom Karavan de avond open. Kaboom zal er aantreden met Kwinten Mordijck (sax) en kaboomLiesbeth Marit (electronica) als gastmuzikanten. Ook Bram was eerder het centrum van aandacht in Sterrenplaten (herbeluister hier)

Bovendien maak je deze vrijdag kans op duotickets voor deze heuse double bill, eenvoudigweg door te luisteren. Op die manier pak je tevens de voorstelling van de nieuwe, straffe, Gonzo (Circus) mee.

Sterrenplaten leidt u iedere vrijdag vanaf 21u door het beste wat muziek te bieden heeft, te beluisteren op Radio Scorpio: 106 fm (Leuven) of www.radioscorpio.be.

www.facebook.com/Sterrenplaten
www.twitter.com/Sterrenplaten