Interview BLÆGGER en vrijkaarten Bed Rugs / Suuns

BLÆGGERBLÆGGER, het zelfverklaarde disconoisesludgepunk-duo uit het gezellige Zonhoven, brengt binnen enkele weken de mixtape “Fokswild” uit. Reeds gekend door MTV Iggy en The Gardian, maar nu stellen we ze vrijdagavond voor aan het grote Radio Scorpio publiek. Ze komen langs voor wat intellectuele duiding bij de mixtape en tussendoor zullen we daaruit dan enkele extracten loslaten. Op 26 nov spelen ze trouwens een show in zaal de Vlovanzenma in Leuven en op 03 dec in de Barak in Hasselt (releaseshow met Teen Creeps).

Verder geven we in deze show ook nog tickets weg voor:

  • 29/11: Bed Rugs met in het voorprogramma Afterpartees / Pauw in de AB: 
    Bed Rugs bracht met ‘Cycle’ een van de beste psychedelische rockplaten van het jaar uit. Na een hele zomer van touren doorheen Europa landen ze voor een show in de AB. Enkele maanden terug passeerden ze nog bij ons voor een interview. Herbeluister hier: link .
    Meer info over de show.
  • 24/11: Suuns & Jerusalem In My Heart in het Depot:
    De Canadese electro-rock band Suuns kropen eind 2012 een week samen de studio in met hun vriend Radwan Ghazi Moumneh van Jerusalem In My Heart. Daar werd de basis gelegd voor nieuwe nummers met veel synths, Arabische invloeden en wat electronica. Een geweldige cocktail.
    Meer info over de show.

Luisteren dus, morgen 8PM bij Signaal/Ruis.