Vrijkaarten Swervedriver & Mikal Cronin

Mikal Cronin

Binnen 2 weken kunnen we gaan kamperen bij de Trix in Antwerpen. 2 avonden op rij kunnen we genieten van veelbelovende affiches. Maandag 16 november speelt Mikal Cronin zijn hitjes in de Trix bar. Zij die zijn plaatjes kennen, van de eerste met Ty Segall tot de meest recente MCIII, weten dat de man enkele geweldige singalongs heeft geschreven. Niet te missen dus. En dat kan want we geven in onze uitzending van vrijdag 06/11 vrijkaarten weg voor deze show.
Meer info: Mikal Cronin @ Trix

 

Swervedriver

En als je heel veel geluk hebt, dan kan je nog een dagje blijven want ook voor de shoegazers van Swervedriver geven we vrijdag tickets weg. Deze legendes zijn helemaal terug want hun nieuwe plaat ‘I wasn’t born to lose you’ is een heel goeie reunieplaat.
Meer info: Swervedriver @ Trix