Interview The Girl Who Cried Wolf en vrijkaarten Uniform / VVovnds

Kent u ze al, The Girl Who Cried Wolf? Het zou mogen. Na hun al zeer fijne EP Ohm van vorig jaar brachten ze ergens in april hun debuutplaat ‘Ruins’ uit. Een geweldig album met vele facetten zoals de duisterheid van Chelsea Wolfe en het breekbare van Portishead met in de hoofdrol de stem van Heleen Destuyver. Blij dat we deze band mogen verwelkomen in onze studio voor een interview. Nu vrijdag 09 oktober, 8PM op Radio Scorio!

In deze uitzending hebben we ook nog vrijkaartjes weg te geven voor de show van Uniform, postpunkband met onder andere Ben Greenberg van The Men. Het voorprogramma is de lokale pletwals VVovnds. In Het Bos in Antwerpen, 25 oktober.

Meer info:
http://www.thegirlwhocriedwolf.com
Uniform / VVovnds in Het Bos