Herbeluister Sterrenplaten en win Illuminine-cd en duoticket

'#1', het langverwachte debuutalbum van Illuminine is er stilaan. Kevin Imbrechts broedde lang in stilte en afzondering op zijn ambient project, ging uiteindelijk de studio in met onder meer Christophe Vandewoude (Soon, Isbells, Pilod) en trok afgelopen zomer naar Sigur Rós' Sundlaugin Studio in IJsland om daar het album af te werken met Birgir Jón Birgisson. Het album werd bovendien gemasterd door Francesco Donadello (A Winged Victory For The Sullen).

Op 16 februari verschijnt '#1' op het Leuvense Zeal Records, en afgelopen vrijdag stelde Kevin Imbrechts de plaat voor in Sterrenplaten. Bovendien bracht hij ook een rits aan persoonlijke invloeden mee, én twee mooie verrassingen: een mogelijkheid om de plaat (op cd) te winnen samen met een duoticket voor het Illumine concert op zondag 22 februari in Stuk voor het Artefact-festival. Luister en beantwoord de prijsvraag!

Verder verdeelden we ook vrijkaarten voor de Icarus Night met Deaf Center en Mika Vainio op 24 februari in De Handelsbeurs in Gent, deze zijn allen de deur uit.

Komende vrijdag: Artefact-special met vrijkaarten te winnen!